Info & werkwijze 

Sessie communicatie met 
je (overleden) dier
Iedereen kan communiceren met dieren. Door middel van een geleide meditatie en onder begeleiding help ik je in contact te komen met het energieveld van je eigen dier. Van te voren mag je maximaal 5 vragen insturen. Als je een fijne plek hebt waar je niet gestoord kan worden kan deze sessie eventueel ook online via Zoom.

IJsbadworkshop vanaf 6 personen 
trainen met de kou

leren ontspannen in een stressvolle situatie verbetert de bloedcirculatie verminderd laaggradige ontstekingen 
verbetert je immuunsysteem mindtraining aanmaak bruin vet ofwel verbranden 
van wit vet. Stress verlagen kan naast bijvoorbeeld sporten ook met koudetraining. koudeprikkels stimuleren namelijk de afgifte van endorfine. Endorfine zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en je goed voelt. Endorfine remt de afgifte van stresshormonen.
De duur van workshop is een dagdeel. 

Ademworkshop vanaf 6 personen  
Maak kennis met de kracht van de ademhaling. Leren en voelen dat je lichaam kan schakelen tussen spanning en ontspanning. 
De ademhaling is namelijk de afstandsbediening van je lichaam en deze heb je altijd bij je. Hoe kun je de adem het beste gebruiken om te ontspannen, tijdens een stressvolle situatie of tijdens het sporten? Voelen, geen trucjes maar jij, je lichaam en de adem. De duur van de workshop is een dagdeel. 

Bedrijfstraining 
Op maat gemaakte workshop, 
voor meer info neem contact op.

Wil je eerst zelf een verdiepend boek lezen,  dan kan ik de volgende boeken van harte   aanraden:

Laten we het leven weer voelen en ervaren in plaats van edenken. Kom in contact met de belangrijkste persoon ter wereld: 

Jezelf. 

“Don’t be afraid of the dark
It’s only here to light up the spark.”

The Wanderer.